אבוקדו

לבשלות של האבוקדו יש קשר לכמות השמן שהוא מכיל. האבוקדו משתנים בצורה ובגודל, ועל כן הגדרות המיון של המוצר ייקבעו על ידי הלקוח. מערכת המיון והסיווג שלנו, המתבססת על טכנולוגיות אופטיקה ואינפרא-אדום, יכולה להעריך את מידת הבשלות של האבוקדו. החברה תדאג לכל צורך של הלקוח, החל מקבלת המוצר בבית האריזה ועד לשינוע אוטומטי של האבוקדו. פסי האריזה שלנו מיועדים לכמות גדולה ומגוונת של ירקות ומתאימים ולאריזת אבוקדו.

צור קשר ושלח את הבקשה שלך, אנחנו נשמח לסייע.

 

דילוג לתוכן